Je tuin schoonmaken

Bij de aanleg van een tuin kijken we eerst welke bomen en planten we kunnen behouden. Wat jij nog mooi vindt, laten we staan of geven we een andere plek in de tuin. Ook de huidige bestrating kunnen we hergebruiken, door die op en andere manier in je tuin te leggen. Alles wat je niet meer wilt gebruiken voeren wij af.

Graafwerkzaamheden

Nadat het tuinplan helemaal klaar is, gaan we aan de slag. We beginnen met maten en hoogtes uit te zetten. We graven een gat voor vijver of zwembad en maken het mogelijk om een terras juist te verhogen. We graven kabels en leidingen voor verlichting en afwatering in.

Bouwkundig werk

Als het graafwerk gereed is, doen we bouwkundig werk. We maken funderingen voor muurtjes en borders, we storten beton, we metselen muren, voegen, stucadoren en indien nodig verven we.

Bestrating

Als de graafwerkzaamheden en het bouwkundig werk gereed is, starten we met de bestrating. We kiezen mooi zand, voegen dan de stenen in en trillen die af. En bij natuursteen brengen we tegels aan.

Beplanting en gazon

Wanneer ook de bestrating ligt, leggen we - eventueel - een gazon aan en zetten we de bomen, planten en bloemen in je tuin.

Afhankelijk van de grootte van je tuin heb je in 6 weken tot 3 maanden een geweldig lekker tuin.